استئارات پتاسیم | واردات استئارات پتاسیم

  • CAS NO:593-29-3
  • کشور سازنده: چین
  • بسته بندی :کیسه 25 کیلویی
  • شماره تماس سفارش محصول : 02177649244
  • واتس اپ سفارش محصول:  09195078244
  • ارسال به سراسر ایران

توضیحات

پتاسیم استئارات یکی از نمک های خانواده استئارات ها است که به عنوان عامل پایدار کننده فرمولاسیون ، غلظت دهنده ،عامل ضد چسبندگی و امولسیون کننده در تولید محصولات آرایشی بهداشتی ، صنایع تولید کننده محصولات غذایی و همچنین در صنعت تولید لاستیک به کار میرود. شرکت بازرگانی مواد شیمیایی پترو کیمیا به عنوان وارد کننده و فروشنده مواد اولیه شیمیایی از کشور چین آماده ارائه هرگونه خدمات در زمینه واردات مواد شیمیایی و فروش پروفرمایی مواد شیمیایی مورد استفاده در صنایع گوناگون به مشتریان گرامی میباشد.

فروش استئارات پتاسیم

این محصول به صورت پروفرمایی با تضمین کیفیت مطابق با آنالیز ارائه شده از کشور چین وارد شده و به فروش میرسد .

خرید پتاسیم استئارات

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد واردات مواد شیمیایی و فروش پروفرمایی مواد شیمیایی با کارشناسان ما در شرکت پترو کیمیا تماس بگیرید.

phone icon021-77649244

whats app iconواتس اپ 09195078244

خواص و ویژگی ها

این ماده دارای خاصیت روان کننده نیز میباشد که در صنایع مختلف به کار میرود. در شکل اصلی ، پتاسیم استئارات یک پودر ریز و سفید است که بوی چربی دارد.

فرمول شیمیایی C18H35KO2
جرم مولی 322.56 gr/mol
نقطه جوش 359.4 °C (760 mmHg)
حلالیت در آب نامحلول ، محلول در آب داغ
نقطه اشتعال 162.4°C
فرمول ساختاری پتاسیم استئارات پترو کیمیا

اسیدهای چرب مورد استفاده برای تولید نمکهای سدیم ، پتاسیم ، کلسیم و منیزیم از اسیدهای چرب یا از چربی ها و روغنهای خوراکی (یعنی سبزیجات یا حیوانات) یا از اسیدهای چرب مواد غذایی تقطیر می شوند. در آیین نامه ، هیچ گونه علامتی در مورد ماهیت شیمیایی اسیدهای چرب یا میزان حضور اسیدهای چرب فردی در آن وجود ندارد.

کاربردها

این ماده در درجه اول به عنوان عامل فعال سطحی در تولید مواد شوینده خانگی ، غذاها ، لوازم آرایشی و سایر کالا های مصرفی  استفاده می شود.

پتاسیم استئارات کاربرد گسترده ای در تولید محصولات مراقبتی پوست و مو دارد و به عنوان عامل پایدار کننده و غلظت دهنده در فرمولاسیون محصولاتی  مانند د خط چشم، سایه چشم، ریمل، رژ لب، پنکک و در موارد کمتری در عطرها ، دئودورانت ها و فرمولاسیون های مراقبت از مو و پوست وجود دارد.

 این محصول دارای تاییده CIRو FDA و FDA  است که از آن به عنوان یک افزودنی غذایی در تولید مواد غذایی و نوشیدنی ها  و در تولید ادامس به عنوان عامل امولسیون کننده و ضد چسبندگی به طور  مستقیم استفاده می شود.

همچنین می تواند در برخی از تولیدات لاستیک به عنوان افزودنی لاستیک و در تولید PVC  و به عنوان پایه ای برای نرم کننده های نساجی مورد استفاده قرار گیرد.

فروش پروفرمایی استئارات پتاسیم در پترو کیمیا

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “استئارات پتاسیم | واردات استئارات پتاسیم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست