روغن سیلیکون چیست ؟│خرید روغن سیلیکون 1000

  • CAS NO:68083-14
  • کشور تولید کننده: چین
  •  بسته بندی: بشکه 200 کیلویی
  • شماره تماس سفارش محصول :02177649244
  • واتس اپ سفارش محصول: 09195078244
  • ارسال به تمام نقاط کشور

توضیحات

روغن سیلیکون یک پلیمر با پایداری حرارتی بالا وخاصیت روان کنندگی است. روغن سیلکون در واقع یک اصطلاح است که به دلیل گرانروی و آب گریز بودن این ماده به ترکیبات پلیمری ارگانو سیلوکسان که متشکل از Si ,O هستند داده شده است. در این ترکیبات Si  ها به وسیله ی اکسیژن به یکدیگر متصل می شوند و این ماده را به وجود می اورند،که با توجه به پایداری پیوند بین سیلیسیم و اکسیژن سیلیکون اویل از لحاظ شیمیایی پایدار محسوب می شود.این ماده به عنوان یک روان کننده در ماشین ،تردمیل ،نقاشی آبستره ، رزین اپوکسی و بسیاری از موارد دیگر کاربرد دارد .

زنجیره ی اصلی در این ماده  Si-O است و زنجیره های جانبی به آن متصلند. این ماده انواع مختلفی دارد که تفاوت عمده ی آنها به جرم مولکولی، طول زنجیره، ساختار گروه های جانبی و توزیع اندازه ی زنجیره بستگی دارد. در حال حاضر این روغن با غلظت های متفاوت 350،100، 1000، 12500، 60000 و… در بازار موجود است.

خرید 

شما میتوانید برای استعلام قیمت خرید سیلیکون اویل با کارشناسان ما در پترو کیمیا تماس بگیرید.

021-77649244

واتس اپ 09195078244 

فروش

این محصول به صورت پروفرمایی با تضمین کیفیت مطابق با آنالیز ارائه شده از چین وارد شده و به فروش میرسد.

واردات روغن سیلیکون و فروش پروفرمایی

خواص فیزیکی و شیمیایی

سیلیکون اویل یک ماده ی بی رنگ، بی بو، غیر فرار، غیر خورنده ، غیر سمی و اشتعال ناپذیر است.

پلی دی متیل سیلوکسان(PDMS) متداول ترین شکل روغن های سیلیکون است البته با اضافه کردن سایر گروه های آلی میتوان خواص آن را برای موارد ویژه ای بهبود بخشید. برای مثال دی متیل سیلیکون تا 150 درجه سانتی گراد بدون تغییر باقی می ماند و متیل فنیل سیلیکون تا 250درجه ی سانتی گراد قابلیت پایداری دارد.

در جدول زیر به برخی از ویژگی های ان اشاره میکنیم:

فرمول مولکولی C6H18OSi2
جرم مولکولی 162.38g/mol
نقطه ی ذوب -59  ͦC
نقطه جوش 150  ͦC
حلالیت در آب نامحلول
ساختار شیمیایی روغن سیلیکون ساختار شیمیایی

حلال روغن سیلیکون

سیلیکون اویل در حلال های هیدروکربنی و کلردار حل می شود ولی در آب، اتانول و متانول نامحلول است.

بیشتر حلالهای آروماتیک (ساختار حلقه ای) در حل کردن سیلیکون اویل موثر هستند. این مواد شامل تولوئن ، زایلن و نفتا هستند. علاوه بر این ، گزارش شده است که روغنهای سیلیکون در حلالهای کلردار مانند تری کلرواتیلن ، پرکلرواتیلن و متیلن کلرید محلول هستند. حلال های قطبی مانند الکل ها و استون در حل آن موثر نخواهد بود

ویسکوزیته ی این ماده به وزن مولکولی و طول پلیمر وابسته است که هرچه این موارد مقدار بیشتری داشته باشند ویسکوزیته بالاتر حواهد بود و محدوده ی ویسکوزیته به قدری بالاست که بعضی از انواع آن از آب سبک تر و بعضی سنگین تر هستند البته  سیلیکون اویل  با جرم مولکولی پایین تر از آب یا همان PDMS پرکاربردتر است.

کاربرد ها

این ماده به علت دارا بودن خواصی از جمله انتقال حرارت مناسب، طیف متفاوتی از گرانروی و ثابت بودن آن در محدوده ی دمایی گسترده، تراکم پذیری بالا، نقطه ی انجماد پایین، نقطه ی جوش زیاد و آب گریز بودن، در زمینه های زیادی مورد توجه قرار گرفته است علاوه بر این موارد  سیلیکون اویل  در برابر هیدرولیز، اکسید شدن و تنش برشی هم پایدار است و می تواند به عنوان یک دی الکتریک مناسب عمل کند.

سیلیکون اویل در صنایع مختلف کاربردهای گوناگونی دارد که به توضیح آنها میپردازیم:

صنعت

روغن سیلیکون برای ماشین و وسایل صنعتی یا ورزشی مانند تردمیل در موارد مختلف از جمله روان کننده، مایعات هیدرولیک یا سیال حرارتی مورد استفاده قرار میگیرد.

روغن سیلیکون برای ماشین و تردمیل

این ماده در هوا فضا به عنوان روغن هیدرولیک و همچنین در رادیاتور ایستگاه فضایی کاربرد دارد.

در مصارف صنعتی تقطیر و تخمیر به عنوان ضدکف عمل میکند.

در کارخانه ها در بخاری های پر روغن و ترانسفورماتورها، در صنایع لاستیک سازی، لوله سازی، پولیش و واکس، فن خنک کننده ی ماشین، مواد سردکننده در دستگاه های سرمایشی و… همگی به کمک PDMS بازدهی مناسب دارند.

پلی دی متیل سیلوکسان یک عایق الکتریکی است و برای جلوگیری از زنگ زدگی فلزات و جلوگیری از نم زدگی در ساختمان میتواند مورد استفاده قرار گیرد.

خاصیت ضد آب این روغن باعث کاربرد آن در پارچه ها و دوربین های ضدآب شده است.

وسایل آرایشی بهداشتی

در نرم کننده ها از  روغن سیلیکون برای مو و پوست به منظور  بهبود نرمی و لطافت بافت پوست بدون آسیب به مقاومت آن استفاده می شود. حضور سیلیکون اویل در نرم کننده موجب سفید ماندن پوست، از بین بردن باکتری ها و جذب آب می شود.

در محصولات آرایشی باعث ایجاد خواص ضد اب، افزایش نرمی، افزایش نفوذپذیری، افزایش گستردگی و پخش به دلیل کشش سطحی پایین میشود.

در کرم ها وجود این محصول موجب ایجاد براقیت، محافظت از پوست در برابر نور آفتاب و تبخیر آب می شود.

PDMSدر برخی شامپوها هم وجود دارد.

روغن سیلیکون برای مو

آزمایشگاه شیمی

این ماده در ازمایشگاه ها در حمام آب گرم و خشک کن های یخ زده و همچنین به عنوان یک ماده ی خنثی در واکنش های شیمیایی و جداسازی ماکرومولکول ها هنگام انجام واکنش های الکتروشیمیایی کاربرد دارد.

پزشکی و داروسازی

پلی دی متیل سیلوکسان در صنایع دارویی برای کنترل نفخ شکم، در مصارف پزشکی برای درمان گرفتگی عضلات و در جراحی چشم به علت خلوص بسیار بالا مورد استفاده قرار میگیرد که در حقیقت حین عمل جراحی جایگزین مایع زجاجی چشم می شود. در روغن کاری تجهیزات پزشکی هم PDMS استفاده می شود.

روغن سیلیکون در پزشکی

صنایع غذایی

به دلیل خاصیت ضدکف کنندگی بسیاری از آشپز های حرفه ای مقداری از PDMS را برای جلوگیری از این پدیده به غذاهایشان اضافه می کنند.

به علاوه این ماده در فرایند تخمیر کارخانه های دلستر سازی، بسته بندی موادغذایی، تولید بطری ها و… مورد استفاده قرار میگیرد.

کاربرد روغن سیلیکون در نقاشی آبستره

این ماده علاوه بر صنعت راه خود را در هنر نیز پیدا کرده است . هنرمندان نقاش در تکنیک آبستره با استفاده از رزین اپوکسی ، رنگ آکریلیک ، سیلیکون اویل و ابزار دیگر تابلوهای منحصر به فردی خلق میکنند .

خطرات

اکثر محققان بر این باورند که این ماده از لحاظ فیزیولوژیکی برای انسان و حیوان هیچ خطری ندارد ولی به تازگی اطلاعاتی منتشر شده که خبر از اسیب رسان بودن این ماده می دهند.

با توجه به ساختار و  اندازه ی مولکول ها این مواد سمیت، مهاجرت یونی و جذب متفاوتی در انسان و حیوان دارند که این امر به خصوص برای سالمندان، کودکان و نوزادان از اهمیت بالایی برخوردار است. به عنوان مثال     PDMS با وزن مولکولی کم باعث اختلالات سیستم عصبی مرکزی و صرع خفیف خواهد شد، همچنین در صورت تماس سیلیکون اویل با چشم یا پوست سوزش خفیف ایجاد می شود.

  1. https://www.chemicalbook.com/

آنالیز

COA of silicon oil1000-page-001

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن سیلیکون چیست ؟│خرید روغن سیلیکون 1000”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست