اسید استئاریک | خرید اسید استئاریک

  • CAS NO:57-11-4
  • کشور تولید کننده : چین
  • بسته بندی : کیسه 25 کیلویی
  • شماره تماس سفارش محصول : 02177649244
  • واتس اپ سفارش محصول:  09195078244
  • ارسال به سراسر ایران

توضیحات

اسید استئاریک یک اسید چرب اشباع با زنجیره 18 کربنی است که در انواع محصولات آرایشی و مراقبت از پوست استفاده می شود. این اسید که با نام اسید اکتادکانوئیک نیز شناخته می شود، می تواند از چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی حاصل شود. با این حال، چربی ها و روغن های غنی از استئاریک اسید در چربی حیوانات تا 30 درصد بیشتر از چربی های گیاهی است که معمولاً کمتر از 5 درصد است. این ترکیب عمدتا برای تقویت رایحه محصول و بهبود بافت و قابلیت پخش شدن استفاده می شود. همچنین به عنوان کمک کننده به بهبود میزان رطوبت پوست در تولید محصولات مراقبت شخصی نیز کاربرد دارد. به صورت جامد سفید رنگ با بوی ملایم است. استئاریک اسید در تولید نمک های مختلف استئارات استفاده می شود.

شرکت تولیدی بازرگانی موادشیمیایی پترو کیمیا به عنوان وارد کننده و فروشنده مواد اولیه شیمیایی از کشور چین به صورت پروفرمایی آماده ارائه هر گونه خدمات در زمینه واردات مواد شیمیایی مورد استفاده صنایع به مشتریان گرامی می باشد.

خرید و فروش اسید استئاریک

استئاریک اسید صنعتی به صورت پروفرمایی با تضمین کیفیت مطابق با آنالیز ارائه شده از چین وارد شده و به فروش می رسد.

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت سفارش، قیمت اسید استئاریک، واردات و فروش پروفرمایی مواد شیمیایی از طریق راه های ارتباطی و تلفن های زیر با کارشناسان پترو کیمیا تماس حاصل فرمایید.

phone icon021-77649244

whats app iconواتس اپ 09195078244

خرید استئاریک اسید

شرکت تولیدی بازرگانی پترو کیمیا به عنوان وارد کننده استئاریک اسید از کشور چین مفتخر است که بخش اعظمی از نیاز به مواد اولیه شیمیایی در بازار را به صورت پروفرمایی از کشور چین تامین می کند. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت سفارش، واردات و فروش پروفرمایی مواد شیمیایی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

انواع اسید استئاریک

استئاریک اسید در گرید کازمتیک یا آرایشی بهداشتی و رابر گرید تولید می شود. بسته به منبع می تواند یک ماده وگان باشد، خصوصاً وقتی از کره کاکائو یا چیا که به ترتیب دارای درصد بالاتر 28 تا 45٪ هستند، مشتق شده است.

ساختار اسید استئاریک به صورت زنجیر بلند با 18کربن است. این ماده طی فرآیند هیدرولیز چربی حیوانی یا هیدروژناسیون روغن های گیاهی یا پنبه بدست می آید.

این اسید چرب اشباع جزء مواد اصلی برخی ماد مانند کاکائو و لاستیک است. اسید استئاریک صنعتی ترکیبی از این اسید با پالمیتیک اسید و میریستیک اسید است (PA and MA).

با توجه به مقدار این ترکیب و پالمیتیک اسید در مخلوط، ساختار کریستالی می تواند از ابعاد ماکرو (45:55 w/w) به ابعاد میکرو کریستالی(between 50:50 and 90:10 w/w)   تغییر کند.

جایگزین اسید استئاریک

اسید استئاریک به طور طبیعی در چربی های حیوانی و گیاهی وجود دارد یک نوع اسید اشباع است. استفاده از اسید های چرب اشباع به عنوان جایگزینی برای چربی های ترانس مضر معرفی شده اند.

اسید استئاریک که با نام اسید اکتا دکانوئیک شناخته می شود به میزان 30 درصد در چربی های حیوانی، 28 تا 45 درصد در چربی های گیاهی مانند روغن درخت های کاکائو، چیا و نخل و 5 درصد در دانه های روغنی وجود دارد.

اسید استئاریک به عنوان استر گلیسرول در منابع حیوانی و گیاهی و در محصولات غذایی مانند گوشت، شکلات و روغن نارگیل وجود دارد تحقیقات در حوزه سلامت حاکی از این بوده است که استفاده از محصولات حاوی این اسید خطری برای سلامتی قلب و عروق ندارد.

محصولات غذایی مانند گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی فرآوری شده، پنیر، زرده تخم مرغ، شیر، کره و…حاوی استئاریک اسید  هستند.

منبع غذایی استئاریک اسید

خواص فیزیکی و شیمیایی

استئاریک اسید در روغن حل می شود اما انحلال پذیری کمی در آب دارد.

فرمول شیمیایی C18H36O2
جرم مولی 284.484 g·mol−1
شکل ظاهری جامد سفید رنگ با بوی تند و روغنی
دانسیته 0.9408 g/cm3 (20 °C)
0.847 g/cm3 (70 °C
نقطه ذوب 69.3 °C (156.7 °F; 342.4 K)
نقطه جوش 361 °C (682 °F; 634 K)
decomposes
232 °C (450 °F; 505 K)
at 15 mmHg
حلالیت در آب 0.00018 g/100 g (0 °C)
0.00029 g/100 g (20 °C)
0.00034 g/100 g (30 °C)
0.00042 g/100 g (45 °C)
0.00050 g/100 g (60 °C)
حلالیت در سایر حلال ها Soluble in alkyl acetates, alcohols, HCOOCH3, phenyls, CS2, CCl4
ساختار شیمیایی ساختار شیمیایی استئاریک اسید

تفاوت اسید با اسید چرب چیست؟

اسیدهای چرب علی رغم داشتن نام اسید، با اسیدها بسیار متفاوت هستند. اسیدهای چرب عناصر سازنده چربی ها و روغن ها هستند. برخلاف اسیدها، آنها تمایل به آبرسانی و لطافت روی پوست دارند.

چشم انداز بازار

تخمین زده می شود که بازار این ماده بیش از 5 درصد نرخ CAGR در دوره پیش بینی باشد. پارامترهای اصلی تأثیرگذار در بازار، افزایش پرس و جو در مورد مواد مراقبت شخصی و افزایش کاربرد باتری های اسید سرب است. اگرچه ، تخمین زده می شود که قیمت متغیر مواد اولیه مانع از توسعه تحقیقات بازار می شود. مالزی و اندونزی به عنوان بزرگترین تولید کنندگان استئاریک اسید در جهان و کشور های قاره اسیا به خصوص چین و هند و اقیانوسیه بزرگترین مصرف کنندگان استئاریک اسید هستند.

کاربردهای استئاریک اسید

اسید استئاریک به عنوان یک اسید چرب اشباع با 18 اتم کربن در ساختار مولکولی بسیاری از لیپیدها حیوانی و گیاهی یافت می شود. در تولید بسیاری از محصولات مراقبت شخصی مانند محصولات مراقبتی پوست و مو به دلیل خواصی که به منظور از بین بردن آلاینده هایی مانند روغن خاک یا باکتری ها دارد در تولید شوینده هایی مانند شامپو و شوینده های خانگی کاربرد دارد.

وجود خواص دیگری مانند نرم کنندگی و امولسیفایر بودن باعث می شود از این ماده به عنوان قوام دهنده و کیفیت دهنده به بافت محصولات استفاده شود زیرا به دلیل خاصیت امولسیفایر بودن این ماده می تواند دو فاز آبدوست و آب گریز را در کنار هم نگه دارد.

استئاریک اسید به عنوان ماده اولیه در صنایع تولید شمع، مداد شمعی، صابون، پلاستیک و به عنوان نرم کننده لاستیک استفاده می شود. در صنایع تولید محصولات مراقبت شخصی از اسید استئاریک در کرم به عنوان یکی از مواد اولیه  استفاده می شود. از دیگر کاربردهای این ماده می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • منسوجات
  • صنایع شوینده
  • روان کننده ها
  • افزودنی های لاستیک

فروش پروفرمایی استئاریک اسید در پترو کیمیا

کاربرد اسید استئاریک در لاستیک

نتایج تحقیقات بر روی خواص این ماده و تاثیر آن روی شیمی و تکنولوژی لاستیک نشان می دهد که این ترکیب در مواد به کار رفته در لاستیک  به میزان کمی به کار می رود و تاثیر چند گانه روی خواص و ویژگی های این محصول دارد. این ماده به عنوان نرم کننده و پر کننده در صنایع لاستیک به کار می رود. ویسکوزیته محصول نهایی مربوط به این اسید است که در فرآیند استفاده می شود.

طی مرحله مخلوط کردن این مواد باعث تسهیل کردن فرآیند می شود. برای رسیدن به خواص بهینه در محصول لاستیک نهایی این ماده و اکسید روی با رتبه 2.0 و 5.0 phr استفاده می شود. در ترکیب با شتاب دهنده ها این اسید و اکسید روی محصولاتی هستند که منجر به خواص فیزیکی مطلوب لاستیک می شوند.

Rubber ( SBR) Parts per hundred parts of Rubber 100
TiO2 60
Stearic Acid Variable
Antioxidant 1
Zinc oxide 3
Accelerator 0.6
Sulfur 2

صنایع تولید محصولات غذایی

سازمان غذا و داروی امریکا FDA استفاده از این ماده را به عنوان محصول غذایی تایید کرده است و این ماده دارای مجوز های لازم برای استفاده در صنعت تولید محصولات غذایی می باشد. علاوه بر صنایع تولید محصولات غذایی این ماده در داروسازی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

این ماده به عنوان یک اسید چرب اشباع نسبت به سایر اسید های این خانواده کم ضرر تر می باشد واستفاده از آن منجر به تغییرات کمی در میزان کلسترول خون می شود.

کاربردهای پزشکی و داروسازی

آزمایش های انجام شده بر روی موش های آزمایشگاهی به منظور بررسی خواص درمانی این ماده بر روی پوست و مو حاکی از آن بوده است که این ماده می تواند تاثیرات مطلوبی در افزایش رشد مو در موش های مبتلا به طاسی داشته باشد.

علاوه بر این استفاده از این ماده در تولید کرم ها و محصولات پوستی که به منظور درمان و کاهش ضایعات پوستی ناشی از سوختگی و قارچ دارد تاثیرات چشمگیری داشته و باعث به حداقل رسیدن میزان این آسیب دیدگی ها می شود.

تولید محصولات آرایشی و شوینده و کرم سازی

همانطور که قبلا در مورد خواص این ماده شیمیایی ذکر شد اسید استئاریک به دلیل اینکه یک امولسیفایر محسوب می شود به عنوان یک امولسیفایر یا سورفکتانت در تولید بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد. این ماده به عنوان یک افزونی بی خطر و ایمن در تولید محصولاتی مانند عطر ها، مرطوب کننده ها، صابون های مختلف، لوسیوون های بدن و کرم های دست و صورت، شوینده ها و… مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی

در تولید لوسیون ها و کرم های مرطوب کننده این ماده به عنوان یک عامل ضخیم کننده استفاده می شود که به دلیل خاصیت امولسیفایری آن استفاده از این اسید چرب اشباع در تولید کرم ها به بهبود بافت محصول کمک می کند.

استفاده از این ماده در تولید شامپوهای مو به دلیل وجود تری گلیسیرید های شامل استر باعث ایجاد یک لایه ثانویه بر روی مو می شود و با این کار در برابر شکنندگی و آسیب ها محافظت می شود.

این ماده به دلیل اینکه یک سورفکتانت محسوب می شود در فرمولاسیون صابون و شامپو ها نیز به کار می رود. این ماده به عنوان یک امولسیفایر در قوام و شکل ظاهری این محصولات شوینده اثر گذار بوده و به عنوان یک سورفکتانت با کاهش کشش سطحی آب بخوبی به عنوان یک پاک کننده مطوب عمل می کند. همانطور که قبلا گفته شد خاصیت امولسیفایری این ماده در پاک سازی آلاینده های چربی با ترکیب کردن دو فاز آبی و روغنی نقش مهمی را ایفا می کند.

تولید سرامیک و نگهداری فلزات

در صنایع فلزی و تولید سرامیک می توان از این ماده به عنوان عامل بازدارنده از اکسیداسیون فلزاتی مانند آهن و آلومینیوم به عنوان یک عامل پوشش دهنده یاد کرد که باعث افزایش ماندگاری این فلزات در مدت زمان های طولانی تر می شود. در تولید محصولات سرامیکی این ماده به عنوان عامل روان کننده در قالب زنی پودر سرامیک مورد استفاده قرار می گیرد.

علاوه بر این در تولید سیستم های ذخیره انرژی مانند باتری های سرب اسیدی که در اتومبیل ها مورد استفاده قرار می گیرد. از استئاریک اسید به منظور عامل کاهش دهنده اکسیداسیون مواد فعال و کاهش زمان شارژ در پوشش قطب های منفی باتری مورد استفاده قرار می گیرد.

 اسید استئاریک در شمع سازی

یکی دیگر از محصولاتی که استئاریک اسید در تولید آن راه خود را پیدا کرده است شمع ها می باشند. از گذشته دور تا به امروز تغییرات بسیاری در تولید و فرمولاسیون شمع به وجود آمده است. استفاده از مواد مختلف مانند چربی های حیوانی، موم استئارین استخراج شده از چربی های حیوانی، مو های پارافینی و… در تولید شمع از گذشته تا حال رواج داشته است که در نهایت پارافین به عنوان یک ماده بی رنگ و بی بوکه از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه بود و نسبت به سایر مواد سوخت پاک تری داشت به عنوان محبوب ترین گزینه انتخاب شد.

کاربرد اسید استئاریک در شمع سازی

این ماده به منظور پوشش دادن نقطه ضعف پارافین که پایین بودن نقطه ذوب آن بود به نسبت 10 به 90 در تولید شمع مورد استفاده قرار گرفت.

استفاده از این ماده علاوه بر اینکه باعث می شود نقطه ذوب شمع بالاتر رود، در تسهیل جداسازی شمع از قالب نیز نقش دارد. در تولید شمع های رنگی این ماده می تواند باعث پخش یکنواخت رنگ در سرتاسر شمع شده و از کدورت شمع بکاهد. امروزه موم های طبیعی مختلف دیگری در تولید شمع مورد استفاده قرار می گیرند مانند موم سویا، موم زنبور عسل و موم ها پالمی.

ایمنی و مضرات

در MSDS این محصول نکات ایمنی و خطرات و اسیب های احتمالی این ماده درج شده است. بلع این ماده منجر به مسمویت می شود. در صورت تماس با پوست لازم است حتما با آب شستشو داده شود. این ماده باعث آلودگی محیط زیست شده و لازم است از ورود ان به محیط زیست جلوگیری شود.

آنالیز

سفارش محصول

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اسید استئاریک | خرید اسید استئاریک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست
پترو کیمیا
ارسال با a WhatsApp