سدیم لوریل سولفات | SLS | خرید سدیم لوریل سولفات

  • CAS NO:151-21-3
  • کشور تولید کننده : چین
  • بسته بندی : کیسه 25  کیلویی
  • شماره تماس سفارش محصول : 02177649244
  • واتس اپ سفارش محصول:  09195078244
  • ارسال به سراسر ایران

شرکت تولیدی پترو کیمیا پیوند با سابقه طولانی در امر تولید مواد شیمیایی، فروش پروفرمایی و واردات مواد اولیه شیمیایی مورد نیاز صنایع و تولیدی های کشور، ضمن تضمین کیفیت مطابق آنالیز ارائه شده، آماده ارائه هرگونه خدمت به مشتریان گرامی میباشد.
خواهشمند است جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در شرکت پترو کیمیا پیوند تماس حاصل فرمایید .

توضیحات

سدیم لوریل سولفات  که با نام اختصاری SLS و فرمول شیمیایی NaC12H25SO4  شناخته میشود یکی از مهمترین مواد فعال کننده سطحی میباشد .از مهمترین کاربرد های این ماده به نقش آن به عنوان ماده اولیه در صنایع تولید محصولات شوینده مانند شامپو ، خمیر دندان و… میتوان اشاره کرد. در تولید برخی از محصولات شوینده ماده ای به نام آمونیوم لوریل سولفات یا سدیم دودسیل سولفات به عنوان جایگزین SLS مورد استفاده قرار میگیرند. شما میتوانید برای استعلام قیمت سدیم لوریل اتر سولفات و SLS با ما در پترو کیمیا پیوند تماس حاصل فرمایید .

فروش و قیمت سدیم لوریل سولفات

این محصول در دو نوع اس ال اس پودری و رشته ای موجود میباشد.این محصول به صورت پروفرمایی با تضمین کیفیت کالا مطابق با آنالیز ارائه شده از کشور چین وارد میشود .

سدیم لوریل سولفات

واردات SLS

شما میتواند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ثبت سفارش ، واردات و فروش پروفرمایی SLS با کارشناسان ما در شرکت پترو کیمیا پیوند تماس بگیرید.

phone icon 021-77649244

whats app iconواتس اپ 09195078244

خواص فیزیکی و شیمیایی

این ماده با نام  سدیم دو دسیل سولفات ،سدیم کوکو سولفات و… نیز شناخته میشود. شکل ظاهری SLS رشته ای یا پودری میباشد.

فرمول شیمیایی NaC12H25SO4
وزن مولی 288.372g/mol
ظاهر جامد سفید رنگ یا کرم ، بدون بو
دانسیته  1.01g/cm3
نقطه ذوب 206°C
ساختار شیمیایی ساختار شیمیایی SLS سدیم لوریل سولفات

تفاوت SLS با SLES یا تگزاپون چیست ؟

همانطور که از نام آن مشخص است تگزاپون یا سدیم لوریل اتر سولفات که با نام اختصاری SLES هم شناخته میشود با فرمول شیمیایی CH3(CH2)11(OCH2CH2)nOSO3Na دارای جرم مولی 420 g/mol است . این ماده به عنوان یک سورفکتانت آنیونی در تولید شوینده های مختف مانند صابون ،شامپو و خمیر دندان استفاده میشود. تگزاپون به صورت مایع ویسکوز است .

جایگزین  سدیم لوریل سولفات چیست ؟

برخی از گزینه های ایمن که می تواند به عنوان جایگزین مناسب برای SLS  مورد استفاده قرار گیرد شامل: SLSA (سدیم لوریل سولفو استات) ، سدیم کوکوئیل گلیسینات ، دی سدیم / سدیم کوکوئیل گلوتامات ، دسیل گلوکوزید و لوریل گلوکوزید است.

یکی از مشتقات نارگیل به نام سدیم کوکو سولفات یک گزینه موثر به جای SLS است. گزینه دیگر سدیم کوکو آمفو استات است. مطالعات اخیر نشان می دهد که روغن نارگیل هنگامی که با عصاره یوکا شیدیگرا ترکیب شود می تواند یک سورفکتانت مفید باشد.سدیم لوریل سولفات و روغن نارگیل

آیا SLS یک ماده طبیعی است؟

SLS ماده تمیز کننده و سورفکتانت ، یکی از ترکیبات بسیاری از محصولات مراقبت شخصی و تمیز کردن است. SLS می تواند از منابع طبیعی مانند روغن نارگیل و هسته خرما استخراج شود و همچنین می تواند در محیط آزمایشگاهی تولید شود.

روش تولید

این ماده طی چند مرحله تولید میشود ابتدا  از واکنش اسید سولفوریک با لوریل الکل هیدروژن لوریل سولفات تولید میشود سپس با افزایش هیدروژن کربنات محصول نهایی تولید میشود.

کاربرد سدیم دو دسیل سولفات

این محصول به دلیل دارا بودن خواصی همچون امولسیون کننده ،سرعت بخشیدن به انحلال ،کف کنندگی بالا حتی در آب های سخت در تولید محصولات شوینده و دترجنت ها کاربرد دارد . این ماده به عنوان مواد کف کننده ،امولسیون کننده مواد چسبنده و پاک کننده در تولید بیشتر مواد شوینده کاربرد دارد .در اغلب شوینده های تجاری و صنعتی مانند مایع ظرفشویی یا محصولات شوینده مورد استفاده در کارواش ،کف شورها و… و 90 درصد از شوینده های بدن مانند شامپو ،صابون و خمیر دندان از این ماده به منظور برطرف کردن چربی و ماده کف کننده برای امولسیون کردن آلاینده های چسبناک استفاده شده است و به همین دلیل SLS یکی از مواد اولیه مهم در صنایع تولید محصولات آرایشی بهداشتی و داروسازی میباشد .

سدیم لوریل سولفات در تولید صابون

از جمله محصولاتی که در تولید آنها از این ماده به عنوان یک ماده اولیه استفاده شده است میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

·     شوینده، خمیر دندان، شامپو، لوازم ارایش

·        افزودنی بتن، مواد پوشش دهنده و…

·        داروسازی، پزشکی، حشره کش

·        تولید چرم ، عامل نرم کننده چرم و پشم

·        تولید کاغذ

·        نساجی

استفاده از این ماده  در تولید محصولات شوینده به دلیل اینکه میتواند ایجاد عوارض و حسایت در پوست انسان ایجاد کند در برخی از افراد مناسب نمیباشد . همین موضوع باعث تولید برخی از محصولات شونده فاقد SLS مثل صابون بدون SLS شده است .

سدیم لوریل سولفات در صابون

سدیم لوریل سولفات در شامپو

SLS در کنار ماده دیگری به نام SLES ، تگزاپون یا سدیم لوریل اتر سولفات در شامپو به عنوان مواد کف ساز در تولید محصولات شوینده بسیار کاربرد دارند. به عنوان سورفکتانت در پاک کردن لکه های چربی و روغن کاربرد دارد. همچنن در تولید شوینده های صنعتی و مواد شوینده مورد استفاده در کرواش ها ، پاک کننده سطوح ،شوینده های حمام مثل شامپو ، صابون و … کاربرد دارد. در تولید برخی از محصولات شوینده ماده ای به نام آمونیوم لوریل سولفات یا سدیم دودسیل سولفات به عنوان جایگزین  اس ال اس و تگزاپون مورد استفاده قرار میگیرند.

صنعت لاستیک سازی

این ماده در صنعت لاستیک سازی در تولید امولسیفایر در سنتز لاستیک ،رزین و پلاستیک همچنین در تولید شامپو و تولید مواد ضد عفونی کننده دست به کار میرود.

صنعت داروسازی

در صنعت داروسازی از این ماده به عنوان یک ماده تحریک کننده در دوز قابل حل استفاده شده است.

 فروش پروفرمایی SLS در پترو کیمیا پیوند

استفاده از SLS چه خطراتی دارد ؟

SLS میتواند با شکستن سد رطوبتی روی پوست زمینه را برای نفوذ خود و سایر مواد شیمیایی به پوست فراهم کند و باعث خشک شدن پوست بدن شود و خارش آن بعد از استحمام به وسیله مواد شوینده ای که دارای این ماده هستند شود.اثار تخریبی این ماده بر روی پوست تا 17 روز باقی میماند.

افزون بر این اس ال اس میتواند بر روی مولکول های بدن که از جنس پروتئین میباشند تاثیر بگذارد .این ماده با تشکیل پل شیمیایی بین دو بخش محلول در چربی و محلول در آب باعث فرو ریختن نیروهای مورد نیاز آب گریز برای حفظ ساختار پروتئین ها و مولکولها شود و این اتفاق  میتواند منجر به شروع سرطان پوست شود . زیرا مولکول های اسیب دیده با ترشح هورمون سعی در بهبود دارند و سلولهای تازه در معرض اسیب قرار دارند و این میتواند باعث دوبرابر شدن میزان خسران شود. البته هنوز تاثیر SLS در بروز سرطان اثبات نشده است.اما این ماده میتواند با ایجاد اختلال در سطح استروژن طبیعی باعث سرعت بخشیدن به بروز سرطان میشود.

SLS در خمیر دندان

استفاده از خمیر دندان  و دهانشویه های حاوی SLS میتواند ابتلا به آفت و بیماری های مخاطی دهان را افزایش دهد و گاهی باعث ایجاد جراحت و زخم در دهان شود.

اس ال اس دارویی

این ماده به عنوان یک سورفکتانت انیونی و مواد اولیه تولید صابون مورد استفاده قرار میگیرد .

آسیب های و عوارض ناشی از این ماده

در مورد آسیب های ناشی از استفاده از آن در کتابSecret Gateway to Health به موارد زیر اشاره شده است:استفاده از این ماده میتواند باعث بروز آلرژی،اگزما، زخم های دهانی شود.

واردات SLS | واردات پروفرمایی SLS

در کتاب “The Oral Health Bible” امده است که برای حیواناتی که در معرض این ماده قرار گرفته اند باعث سوزش پوست ، مشکل در تنفس ، آسیب دیدگی چشم ، اسهال و حتی مرگ می شود.

این ماده برای مصارف عمومی انسان در برخورد با پوست سرطان زا نیست اما در آزمایش بر روی حیوانات این ماده باعث تحریک چشم و پوست میشود.

اگر این ماده به طور مستقیم با پوست انسان در تماس باشد و بلافاصله شسته نشود  نباید غلظت آن از 1% بیشتر باشد .

این ماده در ترکیب با سایر مواد شیمیایی به نیتروسامین ها تبدیل می شود. نیتروسامین نوعی ماده سرطان زا  میباشد .

بدن به مدت 5 روز آن را حفظ می کند ، در طی آن در اندام های حیاتی بدن از جمله ریه ها ، کبد ، قلب و مغز قرار می گیرد.

پترو کیمیا پیوند

0/5 (0 Reviews)

آنالیز

انالیز sls

0/5 (0 Reviews)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سدیم لوریل سولفات | SLS | خرید سدیم لوریل سولفات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست