استئارات سدیم | واردات استئارات سدیم

  • CAS NO:822-16-2
  • کشور تولید کننده: چین
  • بسته بندی:کیسه 25 کیلویی
  • شماره تماس سفارش محصول : 02177649244
  • واتس اپ سفارش محصول:  09195078244
  • ارسال به سراسر ایران

توضیحات

استئارات سدیم، نمک سدیم اسید استئاریک است که به عنوان یکی از افزودنی های مورد نیاز در صنایع مختلف به خصوص لاستیک سازی و صنایع تولید کننده محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد. این ماده به صورت پروفرمایی از چین وارد می شود.

شرکت بازرگانی مواد شیمیایی پترو کیمیا به عنوان وارد کننده و فروشنده مواد اولیه شیمیایی از کشور چین آماده ارائه هرگونه خدمات در زمینه واردات مواد شیمیایی و فروش پروفرمایی مواد اولیه شیمیایی مورد استفاده در صنایع به مشتریان گرامی می باشد.

فروش استئارات سدیم

این محصول به صورت پروفرمایی با تضمین کیفیت مطابق با آنالیز ارائه شده از کشور چین وارد شده و به فروش می رسد.

خرید سدیم استئارات

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت سفارش و قیمت استئارات سدیم، واردات و فروش پروفرمایی سایر مواد شیمیایی مورد نیاز در صنایع خود با کارشناسان ما در شرکت پترو کیمیا تماس حاصل فرمایید.

phone icon021-77649244

whats app iconواتس اپ 09195078244

خواص فیزیکی و شیمیایی

 این ماده به شکل جامد سفید رنگ  است که  جاذب رطوبت از هواست و عموما به عنوان صابون استفاده می شود.

برخی از خواص فیزیکی و شیمیایی استئارات سدیم در جدول زیر ذکر شده است:

فرمول شیمیایی C18H35NaO2
جرم مولی 306.466 g·mol−1
شکل ظاهری جامد سفید رنگ با بویی مشابه پی یا چربی حیوانی
دانسیته 1.02 g/cm3
نقطه ذوب 245 to 255 °C (473 to 491 °F; 518 to 528 K)
حلالیت در آب  محلول
حلالیت در سایر حلال ها حلالیت کم در اتان دی ال
فرمول ساختاری ساختار شیمیایی استئارات سدیم

روش تولید استئارات سدیم

این ماده به عنوان عنصر اصلی صابون پس از استخراج روغن ها و چربی ها تولید می شود. درصد استئارات سدیم به چربی ماده بستگی دارد. یکی از منابع ویژه اسئاریک اسید چربی حیوانی است (به عنوان تری گلیسیرید). سدیم استئارت خالص را می توان از واکنش خنثی کردن اسید استئاریک با سدیم هیدروکسید مطابق واکنش زیر تولید کرد:

(C18H35O2)3C3H5 + 3 NaOH → C3H5(OH)3 + 3 C18H35O2Na

کاربرد استئارات سدیم

این ماده در انواع گوناکون دئودورانت ها، لاستیک و رنگ های لاتکس و جوهر استفاده می شود. همچنین کاربرد نمک سدیم به عنوان طعم دهنده و افزودنی غذایی کاربرد دارد. این ترکیب دارای هر دو خاصیت آب دوست و آب گریزی به ترتیب در بخش کربوکسیلات و زنجیر بلند هیدروکربنی است.

کاربرد استئارات سدیم در صنعت تولید رنگ

این دو مولفه شیمیایی متفاوت باعث ایجاد مایسل می شوند، كه سرهای آبگریزی را به بیرون نشان می دهد و دمهای آبگریز (هیدروكربن) آنها را به سمت داخل ایجاد می كند و محیط لیپوفیلی را برای ترکیبات آبگریزی فراهم می آورد که قسمت دم، گریس (یا) خاک را حل می کند و مایسل را تشکیل می دهد.

همچنین در داروسازی به عنوان یک سورفاکتانت برای کمک به حلالیت ترکیبات آبگریز در تولید انواع فوم دهان مورد استفاده قرار می گیرد.

این ماده به عنوان عنصر اصلی صابون پس از استخراج روغن ها و چربی ها تولید می شود. درصد استات سدیم به چربی های ماده بستگی دارد.

ایمنی و خطرات

نمک سدیم اسید استئاریک (C18H35NaO2)، یک اسید چرب طبیعی است، به عنوان یک افزودنی دارویی در پماد ها، کرم ها و شیاف ها استفاده می شود. در لوسیون ها می تواند یک امولسیون را تثبیت کند. این ماده همچنین در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی مانند صابون ها ، دئودورانت ها ، سایه چشم، کرم اصلاح، و در برخی از غذاها و مواد معطر وجود دارد. استئارات سدیم دارای سابقه طولانی در استفاده ایمن در لوازم آرایشی است و FDA برای محصولات غذایی بی خطر تلقی می کند.

واردات مواد شیمیایی و فروش پروفرمایی

شرکت پترو کیمیا به عنوان وارد کننده مواد اولیه شیمیایی از کشور چین مفتخر است که بخش اعظمی از نیاز به مواد اولیه شیمیایی در بازار را به صورت پرفرمایی از کشور چین تامین میکند. شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت سفارش، واردات و فروش پروفرمایی استئارات سدیم با مشاوران ما در شرکت پترو کیمیا تماس بگیرید.

واردات و فروش پروفرمایی استئارات سدیم در پترو کیمیا

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “استئارات سدیم | واردات استئارات سدیم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست
پترو کیمیا
ارسال با a WhatsApp