پروپیلن گلیکول | خرید پروپیلن گلیکول

  • 4254-15-3 CAS NO:S-enantiomer
  • racemic 57-55-6
  • کشور تولید کننده: چین
  • بسته بندی: بشکه
  • شماره تماس سفارش محصول : 02177649244
  • واتس اپ سفارش محصول:  09195078244

توضیحات

پروپیلن گلیکول ماده شیمیایی آلی با فرمول CH3CH(OH)CH2OH است. این ماده کاربرد بسیاری در صنایع مختلف دارد. این ماده در گریدهای غذایی و صنعتی در صنایع تولید محصولات آرایشی، بهداشتی و داروسازی مورد استفاده قرار می گیرد. صنایع تولید کننده ضد یخ یکی از عمده ترین مصرف کنندگان PG هستند. همچنین پروپیلن گلیکول در الکل ضد عفونی کننده و بسیاری از محصولات مراقبت شخصی به عنوان عامل حفظ رطوبت پوست کاربرد دارد.

پترو کیمیا به عنوان وارد کننده مواد شیمیایی آماده ارائه هرگونه خدمات در زمینه واردات و فروش پروفرمایی مواد شیمیایی به مشتریان گرامی می باشد.

خرید پروپیلن گلیکول

فروش پروپیلن گلیکول به صورت پروفرمایی با تضمین کیفیت مطابق با آنالیز ارائه شده از کشور چین امکان پذیر است.

واردات پروپیلن گلایکول

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت سفارش و قیمت پروپیلن گلیکول ، واردات و فروش پروفرمایی مواد شیمیایی با کارشناسان ما در شرکت پترو کیمیا تماس حاصل فرمایید.

phone icon021-77649244

whats app iconواتس اپ 0919507824

خواص فیزیکی و شیمیایی

پروپیلن گلایکول (که به آن 1،2 پروپاندیول نیز گفته می شود) یک مولکول نسبتاً کوچک با دو گروه الکل (هیدروکسیل) (-OH) است. به علت دارا بودن 2 گروه الکلی این ماده در دسته دی ال دسته بندی می شود. این ماده در حلال های بسیار زیادی از جمله آب ، استون و کلرفرم قابل حل است.این مایعی ویسکوز، بی رنگ و بدون بو است که کاملاً در آب حل می شود. PG یک محصول سنتزی است که از هیدراتاسیون پروپیلن اکسید حاصل از فرآورده های نفتی بدست می آید. از نظر شیمیایی ، از دو گروه -OH تشکیل شده است. این ماده مانند گلیسیرین یک ماده شیمیایی شفاف ، بی رنگ و طعم شیرین است.

فرمول شیمیایی C3H8O2
جرم مولی 76.095 g·mol−1
دانسیته  1.036 g/cm3
نقطه ذوب −59 °C (−74 °F; 214 K)
نقطه جوش 188.2 °C (370.8 °F; 461.3 K)
حلالیت  در آب ، اتانول ،دی اتیل اتر،استون، کلرفرم
ساختار شیمیایی ساختار پروپیلن گلیکول

روش تولید صنعتی

به طور صنعتی، گرید غذایی این ماده از پروپیلن اکساید تهیه می شود. سالانه 2.16 میلیون تن از این ماده در جهان تولید می شود. تولید کنندگان برای تولید این ماده از روش دما بالا در رنج دمایی 200 تا 220 درجه سانتی گراد یا از روش کاتالیستی که در دمای 150 تا 180 درجه سانتی گراد در حضور رزین های تبادل یونی یا در حضور سولفوریک اسید یا سدیم هیدروکسید استفاده می کنند.

محصول نهایی شامل 20% مونو، 5/1% دی و مقادیر کمی از سایر پلی پروپیلن گلایکول ها می باشد. فرآیند های خالص سازی نهایی منجر به تولید با درصد خلوص 5/99% می گردد. این ماده از گلیسیرین هم تولید می شود و یک محصول جانبی برای فرآیند تولید بایو دیزل می باشد. ماده ای که با این نوع پروسه تولید می شود به علت بو و طعم قابل ملاحظه آن برای مصارف صنعتی استفاده می شود.

هنگامی که این ماده وارد محیط می شود چه اتفاقی برای آن می افتد؟

جریان های پسابی که شامل این ماده هستند مسئول اصلی ورود این ماده به آب ، خاک و هوا می باشند. این ماده می تواند از طریق موادی که شامل آن می باشند وارد محیط شود. این ماده در مقادیر زیاد در هوا وجود ندارد. اما مقادیر کمی هم وارد هوا می شوند به سرعت تجزیه می شود. این ماده به سرعت جذب خاک شده و یا در آب حل می شود.

 

 فروش پروفرمایی پروپیلن گلیکول در پترو کیمیا

کاربرد پروپیلن گلایکول

به طور کلی گلایکول ها سمیت و فراریت بسیار پایینی دارند. این ماده در بسیاری از محصولاتی که ما روزمره با آنها سر و کار داریم مانند محصولات آرایشی و بهداشتی، غذایی، غذای حیوانات و محصولات دارویی استفاده می شود. این ماده بسیار مرطوب کننده است و به پوست و مو کمک می کند تا رطوبت را جذب و حفظ کند. همچنین آب اضافی را در یک فرمول جذب می کند، رشد باکتری ها را کاهش می دهد تا به محصولات شما بیشتر دوام بیاورد. پروپیلن گلایکول برای مو، موها را نرم می کند و باعث راحت تر شانه شدن می شود.

ضد یخ

در سال های اخیر استفاده از پروپیلن گلایکول به جای اتیلن گلایکول ها برای تولید ضد یخ بسیار رونق گرفته است. این تغییرات به علت عملکرد بهتر این ماده نمی باشد و بلکه تنها دلیل این تغییرات به علت غیر سمی بودن این ماده است. اتیلن گلایکول ها به کریستال های کلسیم اگزالات تبدیل می شوند و این کریستال ها جذب قلب، شش ها  و کلیه می شوند و می‌توانند آسیب های دائمی را در بدن به وجود آورند. از سوی دیگر این محصول در صورت تجزیه در محیط به استیک اسید و پیروویک اسید تبدیل می شود. که ضرری برای انسان ندارند. این ماده به آن علت در تولید ضد یخ استفاده می شود که همانند اتیلن گلایکول نقطه انجماد آب را با تخریب تولید کریستال های یخ کاهش می دهد.

پروپیلن گلایکول در ضد یخ

صنایع داروسازی

این ماده در بسیاری از داروهای وریدی، موضعی و خوراکی استفاده می شود. این ماده هم چنین به عنوان تثبیت کننده و حلال نیز قابل استفاده است. حلالیت بالای این ماده در آب سبب می شود تا به عنوان حلال برای فرمولاسیون های دارویی استفاده شود. برای مثال در تولید دیازپام از خاصیت حلالیت آن استفاده شده است.

پروپیلن گلایکول در دامپزشکی

در دامپزشکی از این ماده برای درمان استونمی و کتوز استفاده می شود. این دارو به صورت خوراکی، در دوزهای حداکثر 200 میلی لیتر، دو بار در روز به مدت 4 روز برای گاوها و 100 میلی لیتر در روز، تا 5 روز برای گوسفندان تجویز می شود.

صنایع آرایشی و بهداشتی

این  ماده با جذب آب از هوا و به دام انداختن مولکول های آب در محصولات پوست و مو سبب افزایش رطوبت رسانی می شود. نه تنها این ماده باعث افزایش رطوبت رسانی به پوست می شود بلکه باعث توقف رشد باکتری شده و به محصولات آرایشی و بهداشتی طول عمر بالاتری را می دهد. بسیاری از گرید های آن که از گیاهان مشتق شده اند برای کاربردهای آرایشی و بهداشتی بسیار مفید هستند. پروپیلن گلایکول در شامپو ها و کرم های ضد آفتاب بسیار کاربرد دارد.

پروپیلن گلایکول در صنایع آرایشی

پروپیلن گلیکول یا گلیسیرین؟

 به دلیل رفتار سمی بودن آن نسبت به گلیسیرین، مقدار پروپیلن گلیکول در یک محصول به طور معمول مقدار کمی است. طبق FDA، این ماده به عنوان یک ماده شیمیایی به طور کلی بی خطر برای استفاده انسان شناخته شده است. مقادیر کم آن در بسیاری از محصولات یافت می شود، زیرا به خودی خود واکنشی نشان نمی دهد و بر سایر مواد تأثیر نمی گذارد. از نقطه انجماد بسیار کمی برخوردار است، بنابراین یک جز خوب برای ضد یخ ایجاد می کند.

گلیسیرین و پروپیلن گلایکول برای بسیاری از محصولات مشابه استفاده می شود. هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه کدام محصول برای شما بهترین باشد، باید چند فاکتور را بخاطر بسپارید. گلیسیرین یک محصول طبیعی است، که باعث می شود قیمت کمی بالاتر باشد. پروپیلن گلایکول و گلیسیرین قوام متفاوتی دارند. گلیسیرین بسیار ضخیم تر است و به طور معمول طعم آن شیرین تر است.

عوارض پروپیلن گلیکول

طبق اطلاعات ایمنی مواد MSDS، این ماده شیمیایی محرک پوستی است و در درماتیت تماسی نقش دارد. در ادامه این ورق هشدار داده می شود که این ماده می تواند از رشد سلول های پوستی جلوگیری کرده و به غشای سلول آسیب برساند و باعث ایجاد بثورات، خشکی پوست و آسیب سطح شود. ممکن است واکنشهای پوستی اگزمایی از طبیعت سمی و به ندرت از نظر آلرژی ایجاد کند. تفسیر واکنش های تست پچ مثبت به این ماده دشوار است. واکنش های آلرژیک ممکن است با ارتباط بالینی واضح، تحریک موضعی مکرر پوست (آزمایش استفاده) یا تحریک دهانی تأیید شود.

آنالیز

propylene glycol coa

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پروپیلن گلیکول | خرید پروپیلن گلیکول”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست
پترو کیمیا
ارسال با a WhatsApp